Esquerra Unida la vall d'uixó
ELS COL·LECTIUS D'ESQUERRA UNIDA DE LA PLANA BAIXA TRIEN EL SEU NOU CONSELL POLÍTIC COMARCAL
Els col·lectius locals d'Esquerra Unida del País Valencià a la Plana Baixa han escollit aquest cap de setmana el seu renovat Consell Polític Comarcal.

L'aposta d'EUPV Plana Baixa ha sigut la de renovar per complet el CPC amb una combinació de gent jove i militants experimentats i amb una àmplia representació dels diferents col·lectius que componen la Plana Baixa.

Al capdavant del CPC estarà Cristian Veses, de Borriana, que ha sigut escollit coordinador comarcal i assumirà com a prioritària la tasca d'extensió organitzativa.

En aquesta nova etapa Veses estarà acompanyat per Mario Llorente (EUPV Vall d'Uixò, Secretari d'Organització), Paco Salido (EUPV Borriana, Tresorer), Sixto Salvador (EUPV Nules, Enllaç amb grups municipals), Vicent Leonés (EUPV Onda, Enllaç amb el Consell Polític Nacional), Carlos Ortiz (EUPV Vila-real, vocal) i Marc Seguer (EUPV Vall d'Uixò i Responsable de Comunicació).

Els reptes plantejats a la primera reunió del CPC són, entre altres, afrontar d’una manera coordinada els assumptes que afecten als distints municipis de la Plana Baixa, donar suport a les regidores i regidors d’EUPV i acompanyar als col·lectius per a seguir creixent.